Flyttjänster

Vi är specialister på flyttning. Våra kunder finns bland privatpersoner, företag och organisationer. Vi flyttar med andra ord allt från bohag till kontor. Med våra rymliga skåpbilar kan vi flytta såväl stora och som små lass till rimliga priser. Som kund kan du lita på vår expertis och lokalkännedom. Vi har allt du behöver för en lyckad flytt; t.ex. flyttlådor, magasinkärror och olika emballage som skyddar dina värdeföremål. Vi flyttar alltid med stolthet och glädje.

Privatpersoner

Vi flyttar hela ditt bohag från din gamla till din nya adress eller till mellanlagring om det behövs. Vi erbjuder också flytthjälp inuti bostaden om du till exempel behöver flytta en möbel, vitvara eller ett piano till ett annat rum eller en annan våning. Om du inhandlat någonting i möbelaffären kan vi köra hem varan till dig! Vi kan också föra överflödigt eller kasserat lösöre till återvinningscentralen vid behov.

Företagskunder

Vi har lång erfarenhet av kontorsflyttningar och affärsflyttningar och kan tillsammans med kunden planera flytten så att eventuella uppehåll i verksamheten minimeras. Renoverings- och saneringsflyttningar av lösöre till tillfälliga lokaler och sedan tillbaka när lokalen är tillgänglig igen, är vardag för oss.